A Top10 vígjáték sorozatom

2012. december 31. - Jasinka Ádám

10. Go On

 Matthew Perry a Jóbarátok után ismét az NBC-n szerepel egy sikeres és jó vígjáték sorozatban. A sorozat kellemes szórakozás. A poénok jók, Matthew Perry vicces és a csoport, ahova jár jó karakterekből áll. A sorozat nem kiemelkedően jó, de a legjobb idei vígjáték sorozat.

9. Wilfred

 Az ausztrál Wilfred amerikai egyesült államokbeli változata nagyon jó. Filozófikus gondolatok, és a lelkiismeret kutyává vetülése. Vicces és jó sorozat. Elijah Wood és Jason Gann jó színészek.

8. The Big Bang Theory

 Nézettsége nem jelzi azt, hogy milyen jó a sorozat. A kezdeti, első három évados minőség felhigult, mind poénilag, mind a szereplőket nézve. Penny karaktere, a normális lány nem olyan érdekes úgy, hogy nem ő az egyetlen lány a sorozatban. A fiúk sem kockák annyira, és Sheldon sem különc. A legjobb női szereplő Mayim Bialik szerintem, akinek a karaktere a szexmániás női Sheldon.

7. Anger Management

 Charlie Sheen miután munkaadót és csatornát váltott egy jó, de nem újdonságot hozó sorozatban szerepel. A saját ötlete, mármint az, hogy az Anger Management című filmből sorozatot készít, nem rossz és a szereplők, az írók sem rosszak. Rendezőként Gerry Cohen is részt vesz a sorozatban, aki az Egy rém rendes családnál is dolgozott. A sorozat egyébként humorilag hasonlít a Két pasi meg egy kicsi első évadjaihoz.

6. Cougar Town

 Bill Lawrence, a Dokik alkotójának sorozata. Courtney Cox az egyik főszereplő és a sorozat nem rossz. Vicces és szerethető. Olyan, mint a Dokik. Az egyik olyan sorozat, aminél olyanok a szereplők és a történet, hogy a néző szinte szerepel a jelenetben.

5. Munkaügyek - IrReality Show

 A Munkaügyek. A köztelevízió egyik legjobb műsora, amelyet Dumaszínházas stand-uposok készítenek. Az írók Litkai Gergely, Hadházi László és Kovács András Péter. A sorozat humora nagyon jó, vannak vicceket nézve annyira nem jó részek, de a sorozat jó. Vannak olyan epizódok, amiknél mindig lehet nevetni. A színészek játéka élvezetes.

munkaugyek.png

4. Modern család

 A Modern család az egyik legjobb családi vígjáték sorozat. Az elő két évad mind a humort, mind az írókat nézve jó volt. A színészekre nem lehet panasz, mindenki remekül játszik. Ed O'Neill az Egy rém rendes család után ismét egy jó humorú családi műsorban szerepel. A Modern család pedig az egyik legjobb.

modernfamily.PNG

3. New Girl

 Szerethető sorozat, jó karakterek és vicces jelenetek. Az első évad első fele volt a legjobb szerintem, de a többi rész sem rossz. A főszereplő Zooey Deschanel Emily Deschanel nővére, aki a Dr. Csont című sorozatban játsza Dr. Brennan (Bones) szerepét. A kedvencem Nick, kedves és humoros szereplő. Én szerintem Zooey Deschanel nem idegesítő, az internetes oldalak, blogok által dícsért szereplő, Schmidt akit nem kedvelek. A sorozat viszont jó, és érdemes belenézni.

2. Veep

 Az alelnöknő egy minőségi, humorilag réteg vígjáték sorozat. Az alelnöknő Julia Louis-Dreyfus, aki egy jó színész és ebben a sorozatban is jó. Az HBO sorozata az alelnöknőről szól, aki megpróbál fontos törvényeket hozni, és mindenkinek a kedvében járni, de a törvényeket nem sikerül úgy átírni, hogy az jó legyen. A sorozat persze az alelnöknő irodájáról és az ott dolgozókról is szól, mert ugye, mindenki jobb fizetést szeretne.

1. 2 Broke Girls

 Az egyik kedvencem és a lista első helyezettje. Kicsit vulgáris a nyelvezete, de vicces, és kellemes sorozat. Két csóró lány történetét látjuk, akik egy étteremben dolgoznak és saját süteményboltot nyitnak. Az egyikük, Max, szegény, míg a másikuk, Caroline gazdag volt, míg édesapját be nem börtönözték. A sorozatban vannak erotikus poénok is, de üde, és vicces.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.05.05. 16:20:28

Egy kicsit írhatnál többet a sorozatokról, az hogy mindegyikhez odaírod, hogy ez egy jó sorozat, az kicsit kevés. Miről szól?
süti beállítások módosítása