Malibu Country - Reba újra és a legjobb szitkommal

2012. november 06. - Jasinka Ádám

 Reba McEntire 2001 és 2007 között már sorozatozott a Reba című vígjáték sorozattal, de az nálam nem volt a nézhető sorozat. Lehet a szinkron, lehet a fordítás, vagy szimplán a sorozat miatt, de nem tetszett. Most viszont itt egy hasonló alapfelállással, hasonló készítőkkel és ugyanazzal a főszereplővel a Malibu Country, ami viszont jó, élvezhető és jó humora van.

  • Are you young?
  • A-a.
  • Are you sexi?
  • A-a.
  • Are you young and sexi?
  • Are there any choises?

malibucountry3.png

 Az ABC-n pénteken mutatták be a tavalyi nagy visszatérő Tim Allen sorozata, a Last Man Standing után az ismét visszatérő Reba McEntire sorozatát, ami magsabb nézettséget hozott, mint az őt felvezető Last Man Standing és az aznap egyik legnézettebb műsora lett. A kezdő epizód pedig volt annyira jó, és voltak olyan jó pillanatai, ami miatt megéri megnézni a második részt is.

malibucountry.png

 Kételkedtem, ugyanis a Reba című sorozat annyira nem tetszett, hogy nem tudtam mennyire fog bejönni ez, de úgy megtetszett, hogy a szintén visszatérő Matthew Perry sorozata, a Go On mellett, előtt, mögött, még nem tudom, számomra a legjobb új vígjáték sorozat idén.

 A karekterek, színészek és az írók is kitettek magukért. Reba felszabadult és olyan poénjai voltak, amin hangosan felnevettem, nem mellesleg csak szimplán az arckifejezésével, testbeszédével képes nevetésre sarkallni egyes helyzetekben. A sorozatbeli édesanyja tipikusan az a karakter, amit Charlie Sheen is hozott a Two and a Half Man-ben és hoz az Anger Management-ben. Reba sorozatbeli fia is jó arc, jók a szövegei. Lánya pedig egyelőre még olyan semmilyen, de neki is volt már jó mondata, ami megmosolyogtatott.

malibucountry2.png

 Charlie Sheen szóbakerülésével párhuzamot lehet vonni Reba és Charlie között. Ugyanis Charlie Sheen a Two and a Half Man-ben és az Anger Management-ben is Charlie nevű karaktert kapott, Reba pedig immár másodízben játszik Reba nevű karaktert.

 Az alapfelállás az, hogy Reba és férje country zenészek, de Reba azért, hogy férjét támogathassa és a családjával törődhessen abbahagyta a zenélést. Férje viszont megcsalta őt, amiért Reba elhagyta. Autóba szállt gyerekeivel és édesanyjával, majd útnak indult férje malibui legénylakására.

 Reba-nak meg kell oldania pár problémát, és ez a sorozat egyik eleme, amire építkezik. Gyermekei visszavágynak Nashville-be, ahonnal eljöttek, új karriert próbál építeni Malibu-ban, viszont nem megy olyan könnyen a dolog, ahogy gondolta és persze a szomszédokkal, egy szomszéddal és nevelt fiával még lesznek problémái.

 A kezdő erőltetett képsor, a kreált híradó, hírműsor és a sajtófelhajtás nem kellett volna az első részbe, de ettől eltekintve nagyon jó volt a pilot. Családi szitkom, ezért nem lesz annyira megosztó, mint a The Mindy Project humora, élvezhető, könnyed szórakozás.

Értékelés: Hárman tértek vissza a sorozatozáshoz idén. Nyáron Charlie Sheen az Anger Management-tel, ősszel Matthew Perry a Go On-nal és most Reba McEntire a Malibu Country-val. A közös mindhármunkban az, hogy olyan sorozatban kezdték el sorozatszínészi pályájukat, ami népszerű volt és sikeres, utána viszont nem ugyan olyan az útjuk, viszont egy közös, mindhárman újrakezdték és nagyon jól döntöttek.

8/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása