Ismét a Formula 1-gyel került feljebb az m1

2012. szeptember 03. - Jasinka Ádám

 A múlt hét azért volt izgalmas mert a televíziós ősz elkezdődött. Még néhány műsor nem került képernyőre, de már megnövekedett a nézettség és a televízió iránti érdeklődés. Elindult az új Dallas, az X-faktor harmadik évada, premierekkel érkezett a Viasat3 és folytatta műsorait a TV2 is.

 Az m1-en a Sherlock elékezett a második évad fináléjához, új részeket láthattak az érdeklődők a Bosszúból és az Egyszer volt, hol nem volt-ból és a Fábryból. Volt Forma-1 és Bujtor István film is. A CoolTV-t sikerült visszaelőznie a köztelevíziónak, azonban a harmadik helynél nem került feljebb.

 Az m1 legnézettebb műsora a F1-es Belga Nagydíj volt, ami a szezon egyik legizgalmasabb futamát hozta. A futam azonban csak az utána következő Telesport-nak tudott kedvezni, a korábbi számaitól elmaradó közel 800 ezres nézettségével.

 A teljes lakosság körében az m1 a hétfőn adott filmjével nem sok nézőt mozgatott meg, mivel vele egy sávban a Barátok Közt és Dr. Csont páros illetve a Jóban Rosszban és NCIS duó volt képernyőn. Kedden Az elvarázsolt dollár szépen teljesített és majdnem hatszázezer nézőt érdekelt. A szerdai Bosszú nézettsége kevesebb lett, köszönhetően a Dallas előtti Barátok Közt-nek és egész hetes Dallas felvezetésnek. A csütörtöki Fábry pár ezer nézővel kisebb nézőszámot tudott magáénak, mint az első résznél, de még így is elmarad a DTK Show nézettségétől. A pénteki Poén Péntek, ami ismét a Bagi-Nacsa duóval volt képernyőn majdnem négyszázezer nézőt vonzott, ami szép szám, mivel ugyanebben a sávban volt a CSI: Miami helyszínelők hetedik évadának fináléja is. Szombaton a Retró Kabará kétszázezer nézőt vesztett az előző héthez képest és a második évad harmadik részéhez érő és ezzel évadzárózó Sherlock sem hozot különösen magas nézőszámot. Kettejük mentségére legyen mondva, hogy előbbivel egy sávban az X-faktor, utóbbival pedig az X-faktorral felvezetett A feláldozhatók című film volt adásban. Vasárnap az Egyszer volt, hol nem volt növelte múlt heti számait és az őt követő Üvegtigris második része is szépen hozott az m1-nek.

 A célközönségnél hasonló a helyzet. Sávot a vasárnapi telesport és az Üvegtigris második része nyert, utóbbi a Gagyi mami második részének vége után. A legnézettebb m1-es műsor a 18-49-es csoportban a Formula 1 lett, ami az Üvegtigris második részét előzte meg, utóbbi 255 504 nézővel zárt.

forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása