Jön az Egy rém modern család és a Terra Nova

2012. szeptember 02. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub beindította a reklámkampányt az RTLII megismertetésére. Az utcán kinn levő illetve az RTL csatornánok menő A fű zöld. Az ég kék. reklámblokkok az RTLII beharangozói. Ezt maga az RTLII hivatalos Facebook oldala leplezte le.

rtl2musorvezetok.jpg

 Azóta pedig folyamatosan kapjuk a friss híreket információkat az új csatornáról. Az RTLII-n új sorozatok és saját gyártású műsorok egyaránt lesznek. Az is várható, hogy az RTL Klub-on szüneteltetett sorozatok az RTLII-n folytatódnak. Az új sorozatok között vannak magyarországi premierek és kábelen már adott sorozatok.

 Az Egy rém modern család címmel érkezik az ABC csatorna által adott Modern Family, amiben Ed O'Neill magyarhangja Csuja Imre lesz, de Kerekes József is vállalt szinkronszerepet. Az ő esete különleges, mivel a sorozat az HBO Comedy-n Modern Család címmel volt látható, az RTLII pedig új szinkronnal adja majd. Kerekes József viszont marad, így neki kisebb változtatásokkal, de ugyanazt a szöveg kell másodszor felmondania. Ez nem baj, mivel az egyik legjobb szinkronhang. A telenovellák rajongói sem maradnak újdonság nélkül, hiszen képernyőre kerül A végső akart című sorozat. Ezen felül A nagy svindli címmel jön az USA Network sorozata a White Collar az Életre-halálra és az Elfelejtve mellett. Magyarországi premierként jön egy másik sorozat is, a Terra Nova.

 A sorozatok mellett saját gyártás is lesz képernyőn. Oroszlán Szonja és Csonka András lesz a Szombat Esti Láz negyedik évadának műsorvezetője. A műsorban ismert közéleti személyiségek, sztárok mérik össze tánctudásukat. Pletyka szinten a lehetségesek között van VV Anikó, Vastag Csaba és Rudolf Péter is, de a zsűriben feltűnhet Udvaros Dorottya is. Máté Krisztina újra oknyomozni fog, az RTLII-n Forró Nyomon címmel saját gyártású műsort kap. Friderikusz Sándor tovább viszi a Legyen Ön is Milliomost, amelyben tematikus adások is lesznek. Az RTLII-n hírműsor is lesz, melynek a műsorvezetője Rábai Balázs lesz. Reality műsor is lesz az RTLII-n, mely pletykák szerint a német RTLII reality-jének magyar változata lenne. A német változat címe Berlin - Tag und Nacht.

forrás: rtl2.sajtoklub.tv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása