Megvan mi váltja a CSI: Miami helyszínelőket

2012. augusztus 16. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub hosszú ideje nem változtatott a péntek estéjén, azaz a CSI: Miami - Gyilkos elmék pároson, ami nagyon szép számokat is hozott. Most azonban mindkét széria évadzáró epizódhoz érkezett. A Gyilkos elmék kicsivel korábban finálézik, mint a CSI: Miami, de mind a kettőre augusztusban kerül sor. A kérdés pedig az volt, melyikük kapja meg újra ezt a sávot a kövekező évadával.

 Mint kiderült csak egyikük, az Egyesült Államokban szeptemberben a nyolcadik évadot kezdő Gyilkos elmék itthon továbbra is látható lesz az RTL Klub-on az új, hetedik évaddal. A CSI: Miami pedig egy időre szünetre megy A mentalistával együtt.

 A CSI: Miami helyszínelőket idén tavasszal fejezték be, vagyis a CBS csatorna nem kért több részt belőle, így lezárás nélkül maradt a széria. Számomra az lett volna az egyértelmű döntés, hogy az RTL Klub a jó nézettség mellett folytatja a szériát, amiből még három évad van hátra. De nem így tettek.

 A váltás nem lesz annyira nagy, hiszen a legelső CSI: váltja a második CSI:-t. Azaz a péntek esti kilenc órás időpontot a CSI: A helyszínelők kapja meg, ami nyáron hétfőnként az egyel későbbi időpontban volt. A váltás viszont abban lesz érdekes, hogy nem folytatják ahol régen, vagy esetleg hétfőn abbahagyták és nem is hagynak ki évadokat, hanem a legelső évad legelső részét adják meg le. Ez érdekes mivel valószínüleg a formátum 4:3-as lesz és a 2000-es keltezésű rész nem épp új.

 Ebből azt is levonhatnánk, hogy nem hosszútávra terveznek ezzel a szériával és az új részeket nem akarják leadni belőle. De ez nem épp logikus és nézettséghozó döntés. Ki tudja, lehet nézni fogják. A dátum pedig szeptember nyolcadika.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása