Britney Spears lesz az X Factor egyik mentora

2012. május 15. - Jasinka Ádám

 Hosszas egyezkedés után sikerült megállapodnia a FOX tévécsatornának az amerikai énekesnővel, aki közel 15M dollárért belement a mentorkodásba. Simon Cowell nemrégen mutatta be az új zsűri melynek tagja; Britney Spears, Dami Lovato, L. A. Reid és Simon Cowell.

 A 15M dollár egyelőre nem hivatalos. A csatorna 10M-ót ajánlott fel, de az énekesnő 20M-t kért, így a köztes érték lehet a megállpodás kulcsa.

 Simon Cowell azt nyilatkozta, hogy ez lesz a legjobb évad, amit valaha is készített. [origo]

 Igaz, az idei American Idol is nézettebb, mint az első The X Factor US, a FOX mégis bekérte a második évadot. Simon Cowell szériája nem csak a tengeren túlon hanem idehaza is népszerű, s a magyar változat idén érkezik el a harmadik etapjához. A legsikeresebb azonban kétség kívül az eredeti brit széria, amely lassan közeledik a 10. évadához, s sok a mai zenei világ élvonalába tartozó előadót nevelt ki; Leona Lewis vagy Alexandra Burke például.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása