Alcatraz - színeszekből ötös

2011. december 05. - Jasinka Ádám

 Útjára bocsájtják hamarosan az eddig zűrös körülmények között lábadozó (szerintem remeknek ígérkező) sorozatot, az Alcatrazt. Közreműködik a sorozat elindításában J.J. Abrams (röviden, aki nem ismerné Lost, Fringe szülőatyja). A történet, megvallom, nem annyira világos a számomra, minden esetre 2011-ben játszódik és a régen megszökött rabokkal kapcsolatos. A hangulata, valamit maga az Alcaztraz, ami miatt mindenképpen nézni fogom. Na és persze, a színészek. Olyan gárdát válogattak össze, eszméletlen.

Sam Neill:
Tapasztalt öreg észak-ír róka. Zseniális színész, karakteres arc, egyszóval van megjelenése, mindenki tudja, hogy ki ő, hogyan néz ki. Film: Jurassic Park.

Jorge Garcia:
Vagy nemes egyszerűséggel Hugo (Hurley). A lottószámos ember a Lostból. J.J. Abrams mellett persze, hogy ő is bekerült.

Jason Butler Harner:
Őt már be kell mutatni. Nem ismert annyira itthon, de vitathatatlan színész. Amit az Elcserélt életekben (Changeling) művelt az elképesztő.

Parminder Nagra:
Vészhelyzet. Róla csak ennyit tudok hirtelenjében nyilatkozni.

De az biztos, hogy erős gárda. Történet adott, hangulat adott. Ebből remélem valami iszonyat jóság fog kisülni. Ízelítőnek itt a trailer.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása