Csillag Születik

2011. november 19. - Jasinka Ádám

2012 tavaszán ismét jelentkezik az RTL Klub tehetségkutató műsora. A széria ötvözi a Britain's Got Talent és Pop Idol jellemzőit és mivel a csatorna nem vette meg vagy az előbbi vagy az utóbbi műsor licencét (utóbbiét a TV2 Megasztár név alatt adja, de ők is saját műsorként adják, noha egy az egyben hasonlít a Pop Idol-ra, de 2008 óta a franci Star Academy-re hajaz). Az egyetlen licenc tehetségkutató műsor (amit megvettek), az az X-faktor. De vissza a Csillag Születikre.

A műsor 2007-ben debütált (a Megasztár 2003 óta fut) és Utasi Árpád kis mesemondó győzelmével ért véget. A műsor egy év kihagyás után tért vissza 2009-ben, amikor is lecserélt zsűrivel és megújult formával várta a több ezres jelentkezőket. A második széria fináléja, mikor kihírdették, hogy Tabáni István lett a győztes, 2009 óta az egyik legkiemelkedőbb (3M fölötti nézőszám) és azóta csak kétszer megközelített (X-faktor egyik döntője és a fináléje ért el 2M 800e fölötti nézőszámot) adása lett. Ezek az évadok augusztus-december között futottak, és 2009-ben bejelentették, hogy elindul az X-faktor, a világhírű zenei tehetségkutató. 2010-ben X-faktor ment, a fent említett számokkal. Senki se gondolta, hogy az RTL gondol egy ravaszat és mivel sorrendben a CSISZ jött volna 2011-ben, behozza mellé újra az X-faktort. A CSISZ száműzve lett március-május közé az X-faktor pedig maradt augusztus-december környékén. Ez azért nem kis problémákkal jár együtt. Az X-faktor népszerűbb, mint a CSISZ így egyértelmű volt, hogy aki jól énekel az melyiket választja. A másik, pedig minőségbeli romlások is megfigyelhetők azért mind két műsor megvalósítása esetén. Lépés.

Ördög Nóra 2007 óta állandóan képernyőn van az RTL Klub-on, mind a CSISZ-t, mind az X-faktort figyelembe véve. Mellette azonban állandóan forognak a partnerek. 2007-2009-ben Stohl András, 2010-ben Sebestyén Balázs, 2011-ben Nagy Sándor volt a partnere, valamint idén az X-faktort egyedül vezeti. A jövőre induló Csillag Születik viszont rendhagyó lesz. Társat kap, viszont nem férfi partnert, hanem a VV szériák meghatározó nőalakját Kovalcsik Ildikót (Lilu). "Csajbuli lesz", ahogy nyilatkozta az újdonsült műsorvezető pár. Mindenesetre már lehet jelentkezni a műsorra. Én kíváncsian várom mi sült ki belőle, a 2012 tavaszán jelentkező tehetségkutató műsorból, remélem jó lesz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása