Újabb műsort indít a TV2, már várják a versenyzők jelentkezését

2018. május 28. - Jasinka Ádám

A május elején megrendezett Media Hungaryn több bejelentést is tett a TV2 Csoport, például hogy elindítanak egy vadonatúj, nagyszabású szórakoztató showműsort, és hogy elkészítik az RTL Klubon nagy sikerrel futó gasztroreality, A Konyhafőnök riválisának szánt MasterChefet, melyben ismert emberek mérik össze fűzőtudásukat. Az egykoron a VIASAT3-on látott műsor azonban nem csak egy évaddal kerül képernyőre.

masterchef_tv2_junior.jpg

Vasárnap este felkerült a TV2 weboldalára egy felhívó ajánló, melyben olyan 7 és 14 év közti gyerekek jelentkezését várják, akik már otthonosan mozognak a konyhában, és nem csak a szüleiket, de a nagymamát is lekörözik főzőtudásban. A MasterChef Junior nem lesz ismeretlen a hazai tévénézők számára, ugyanis 2015-ben mutatta be az RTL Klub a nagy sikert elérő A Konyhafőnök Juniort.

A TV2-nél már javában forgatják a MasterChef VIP-t olyan ismert emberekkel mint a hatoslottó sorsolások egykori műsorvezetője, Bay Éva, Demcsák Zsuzsa, Árpa Attila vagy Zsidró Tamás. A cégcsoport még március végén jelentette be, hogy megszerezték a MasterChef formátok jogait, és már akkor sejteni lehetett, hogy a többesszám nem elírás, és a három variánsból (civil, celeb, junior) kettő meg is érkezik a TV2-re.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása