Magyarországon is forgatott sorozat lehet a tavasz egyik legnagyobb dobása

2018. február 21. - Jasinka Ádám

Az utóbbi időben már nem csak külföldi mozifilmeket, hanem tévésorozatokat is forgatnak hazánkban. Itt zajlottak többek között a Mars és az itthon még be nem mutatott The Alienist felvételei. Ezek mellett javarészt Magyarországon forgatták a tavasz egyik legvártabb sorozatát, a vérfagyasztó rettegést és telet idéző hideget ígérő The Terrort is, mely a világpremierrel egy időben hajnalban hazánkban is látható lesz.

theterror_amc_premier1.jpg

Március 29-én csütörtökön, 22 órakor dupla résszel debütál a hazai AMC műsorán a The Terror, mely Dan Simmons részben igaz történeten alapuló regényéből készült Ridley Scott közreműködésével. A tíz részes első évad középpontjában a Brit Királyi Haditengerészeti flotta két hajója, a HMS Terror és a HMS Erebus áll, melyek legénységükkel 1847-ben az északnyugati átjáró felfedezésére indultak.

theterror_amc_premier2.jpg

Az expedíció azonban minden rémálmot felülmúl. A két hajó jégben rekedt, a legénység teljesen átfagyott, a készletek kifogyóban vannak, és a viszontagságos helyzetben már nem csak a természeti elemekkel, de egymással is harcba szállnak a fedélzeten az életben maradásért.

A sorozat csütörtök esténként lesz látható hazánkban, de magyar idő szerint március 27-én, kedden hajnali 3 órától a nagyon kíváncsi tévénézők a világpremierrel egy időben is megnézhetik a The Terror indulását a magyar AMC-n. A széria főszereplői közt megtaláljuk Jared Harrist (Mad Men - Reklámőrültek, A rejtély), Ciarán Hindset (Trónok harca, Róma) és Tobias Menziest (Outlander - Az idegen, Trónok harca) is.

Fotók: AMC

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása