Elképesztő nézettséggel nyitott A mi kis falunk új évada

2018. február 05. - Jasinka Ádám

Egy évvel ezelőtt hatalmas meglepetéssel, több mint egymilliós nézettséggel mutatkozott be az RTL Magyarország új saját gyártású sorozata, A mi kis falunk. Pajkaszeg lakóival tavaly év elején csütörtök esténként találkozhattak a tévénézők, idén azonban már szombatonként láthatjuk a kis község nem mindennapi kalandjait.

Lengyel Tamás (Gyuri) és Szabó Győző (Stoki) (fotó: RTL Klub)

Az új időpont akár meg is zavarhatta volna picit a tévénézőket, de nem ez történt. A mi kis falunk évadnyitó epizódja ugyanis megdöntette az eddigi rekordnézettséget (1 millió 108 ezer). A teljes lakosság körében 1 129 163 nézőt ültetett a képernyők elé, a reklámozóknak fontos 18 és 49 év közötti nézők körében pedig 493 333 tévéző figyelte, 28,6%-os közönségarányt elérve.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása