Gundel Takács Gáborral tér vissza az Áll az alku!

2017. július 20. - Jasinka Ádám

Július elején derült ki, hogy a TV2 hivatalosan is feltámasztja egykoron legsikeresebb vetélkedőjét, az Áll az alkut. Akkor azonban nagyon úgy festett a dolog, hogy nem az a Gundel Takács Gábor vezeti majd a műsort, aki anno sikerre vitte, mivel nem tudtak megállapodni a tévécsatornával.

Ma azonban bejelentették, hogy mégis a közkedvelt televíziós lesz a házigazda, aki azonban független műsorvezetőként dolgozik majd a több éves szünet után visszatérő Áll az alkun. Hogy a műsor mikor kerül újra képernyőre, azt egyelőre még nem tudni, de a kiadott közlemény alapján lehet, hogy Gundit nem csak a TV2-n, hanem máshol is láthatjuk majd, mivel "a népszerű műsorvezetőt képviselő NuMuvee több televíziós csatornával folytat párhuzamos egyeztetéseket".

Fotó: Hegedüs Róbert

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása