Újabb török sorozat érkezik Magyarországra

2017. június 27. - Jasinka Ádám

Még márciusban derült ki, hogy a világ több tévécsatornáján is remek nézettséget hozó török széria, a hazájában is naponta vetített, és mára több mint 500 epizódból álló "Elif" újabb hat ország nézőit fogja meghódítani. Tavasszal még nem tudtuk, de most utánajártunk annak, hogy az így összesen már huszonkét országba eladott sorozatot idehaza melyik tévétársaság tűzi majd műsorára.

elifhazaipremier.jpg

A sorozat története Elifről, egy hatéves kislányról szól, aki kénytelen elhagyni családját, beteg édesanyját. Mindezt azért, mert kegyetlen nevelőapja el akarja őt adni, hogy szerencsejátékból felhalmozódott adósságait rendezni tudja. Elif, édesanyja jó barátjához kerül, aki szolgálóként dolgozik egy gazdag családnál. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy Elif biológiai apja pont ennek a gazdag családnak a fia.

Kérdésünkre Pécsi Norberttől, az RTL sajtókapcsolati vezetőjétől megtudtuk, hogy a széria hazai vetítési jogát az RTL Magyarország vásárolta meg. Arról azonban még nincsenek infóink, hogy az "Elif" az RTL melyik tévécsatornáján, és pontosan mikor is kerül adásba.

Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, érdekességekről?
Akkor kövess minket a Facebookon is!

 

Fotó: kirmiziturk.tv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása