Visszatér a képernyőre a TV2 egykori műsorvezetője

2017. június 02. - Jasinka Ádám

Pár hónapja mindenkit megdöbbentett, hogy az ATV vezető arca, Kálmán Olga bejelentette, a HírTV-hez igazol, és ott megcsinálja az "új" Egyenes beszédet. Bár a műsor vele lett az ATV legnézettebb saját gyártása, érthető módon a tévéadó nem szerette volna megszüntetni a parázs vitákat szállító, főműsoridős műsort. Jelenleg Mészáros Antónia és Rónai Egon vezeti váltásban az Egyenes beszédet, hamarosan azonban új arcot is láthatunk majd Kálmán Olga egykori székében.

vujitytvrtkoatv.jpg

Az ATV-hez igazol ugyanis a jelenleg az Egyesült Államokban élő műsorvezető-riporter, Vujity Tvrtko - írja a Blikk. A TV2-nél a Mokkát és a Naplót is vezető Tvrtko 2016 elején távozott a tévéadótól, és pár hét múlva már új csatornán köszönti a nézőket, ősszel pedig egy saját műsorral jelentkezik majd. Külön érdekesség, hogy az ATV-n látható most Hajdú Péter és Sváby András is, akik mind a TV2-nél töltötték pályájuk egy elég jelentős időszakát.

Fotó: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása