Három régen várt folytatás érkezik a Viasat-adókra

2017. május 17. - Jasinka Ádám

Hamarosan itt a nyár és vele az uborkaszezon, de már jó pár éve megfigyelhető idehaza is az a trend, hogy nem minden tévécsatorna vált át teljesen szünidei kínálatra. Míg jó pár sorozat rövid időre elköszön az országos adók nézőitől, addig például a VIASAT3 és a VIASAT6 több újdonságot is elhoz majd a legmelegebb hónapokra.

viasat_supergirls2.jpg

Az első premier a Supergirl második évada lesz. A május végén dupla résszel finálézó Időutazók helyére szintén dupla résszel megérkezik az Egyesült Államokban tévécsatornát váltó szuperhősös széria legfrissebb etapja. Június 6-tól, kedd esténként 21:00-tól heti két epizóddal menti majd meg idehaza is a bajba jutott tévézőket Supergirl, miközben jó cimborája, Flash - A Villám szerdánként üldözi tovább a bűnözőket a VIASAT3-on.

A sorban második premier június 9-én, 01:55-kor lesz a VIASAT3 műsorán. Szegény Jackie nővér az éjszaka kellős közepén futja majd le hetedik és egyben utolsó műszakját. A rajongóknak azonban nem kell sokat várnia a friss részekre, mivel minden hétköznap adásban lesz ez a keserédes komédia. Érdemes élesíteni a mediaboxokat.

A harmadik újdonság viszont nem a VIASAT3-ra, hanem a VIASAT6-ra érkezik. Június 9-én 22:00-kor indul idehaza az Amerikai Horror Story hatodik évada, mely a sok helyről már jól ismert, megtörtént bűneseteket feldolgozó dokumentumfilmek stílusában készült. Itt azonban a civileket és az ő történetüket eljátszó színészeket is színészek játsszák majd.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: Viasat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása