A leghíresebb viszályok hamarosan szinkronosan is terítékre kerülnek

2017. április 27. - Jasinka Ádám

Ryan Murphy nevéhez olyan sorozatok fűződnek mint a Glee - Sztárok leszünk, az Amerikai Horror Story, az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy és a Scream Queens - Gyilkos történet. Az antológia sorozatok nagy mestere nemrég újabb projektbe fogott, a végeredményét pedig májusban mi is láthatjuk.

aviszalypremier.jpg

A FOX elhozza ugyanis Ryan Murphy, Jaffe Cohen és Michael Zarn közös sorozatát, az Amerikai Egyesült Államokban idén márciusban indult "Viszály"-t (Feud). Az évadonként egy-egy híres, hírhedtté vált viszályt, párkapcsolatot bemutató széria legelső ízben két amerikai színészóriás, Bette Davis és Joan Crawford rivalizálását hozza közelebb a nézőkhöz. Míg a jövőre érkező második évadban Diana hercegné és Károly élete kerül a középpontba.

A Viszály: Bette és Joan főszereplőit Susan Sarandon és Jessica Lange alakítják, mellettük láthatjuk még Judy Davist (Út Indiába, Férjek és feleségek), Alfred Molinat (Frida) és Stanley Tuccit is, a vendégszereplők között pedig feltűnik többek között Catherine Zeta-Jones és Kathy Bates is. A sorozat hazai premierje május 17-én, 21:55-kor lesz a FOX műsorán.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása