Az RTL Klubon tér vissza az indián hős, Winnetou

2017. március 09. - Jasinka Ádám

Karl May legendás és talán legismertebb történetei az amerikai indián hőshöz, Winnetou-hoz és a vele barátságot kötő Old Shatterhandhoz kötődnek. A páros kalandjait olvasva és nézve nőtt fel több generáció, akik ma felnőtt fejjel talán szívesen gondolnak vissza a regényekre és a belőlük készült filmekre. Habár népszerű, és sokak által ismert figurákról van szó, a legutolsó Winnetou-film 1968-ban került a mozikba.

winnetourtlpremier.jpg

Talán emiatt is számított nagy dobásnak a Németországban 2016. decemberében bemutatott minisorozat. A Winnetou - Der Mythos lebt címet kapó, egyenként másfél óránál is hosszabb játékidejű epizódokból álló produkció főszereplőit, Winnetou-t Nik Xhelilaj, Old Shatterhandot pedig Wotan Wilke Möhring alakítja. A minisorozat magyar nyelvű premierjére pedig nem kell sokat várnunk, ugyanis tavasszal az RTL Klub műsorára tűzi mindhárom epizódot. Amint megtudjuk a premier pontos időpontját, azonnal megírjuk.

Fotó: filmstarts.de

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása