Jöhet A mi kis falunk második évada?

2017. március 05. - Jasinka Ádám

A mi kis falunk február 2-án, a Válótársak második évados fináléját követő héten toppant be a hazai tévéképernyőkre, és lett egy csapásra az ország legnézettebb sorozata és szitkomja is egyben. Ugyan a nézettség kissé ingadozik, de részről részre így is több mint 800 ezren követik Pajkaszeg lakóinak nem mindennapi életét. Mivel már túl vagyunk az évad felén, ezért adja magát a kérdés, hogy vajon lesz-e folytatása A mi kis falunknak.

amikisfalunkfolytatas.jpg

Megkérdeztük az RTL Klubot és a következő, bizakodásra okot adó választ kaptuk: "Az RTL Magyarországon két nagyon sikeres heti fikciós sorozat is fut, az egyik a Válótársak, a másik pedig A mi kis falunk. Előbbi kapcsán elmondható, hogy a nyáron forgatjuk a következő, harmadik évadot.

Tekintettel A mi kis falunk elsöprő sikerére, valószínűsíthető, hogy ez a sorozat is folytatódik majd, bár ezt a döntést csak a most futó évad után hozzuk meg véglegesen. A távolabbi terveinkről ezért majd csak később szeretnénk bővebb információkkal szolgálni, de az biztos, nem maradnak hazai gyártású fikciós sorozat nélkül a jövőben sem az RTL Klub nézői." - nyilatkozta a MűsorVíziónak Pécsi Norbert, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása