Műsorváltozás jövő héttől a VIASAT3-on!

2017. február 17. - Jasinka Ádám

A tavaszi kínálat keretében több újdonsággal is készülnek a Viasat-adók. Az egyik első premier a Sikítófrász című parakaraoke-show volt, míg az új sorozatok sorát a Rólunk szól című dráma nyitotta. Ugyan jó pár premier bemutatója még hátra van, most úgy tűnik, máris változtatásra kényszerül a tévéadó. Február 20-tól ugyanis több műsor is átkerül másik időpontba.

rolunkszolmusorvaltozas.jpg

A Rólunk szól hétfő késő estéről szombat délutánra költözik, és már a héten elkezdik ismételni az eddig leadott részeket. Február 18-án, 18:00-kor tehát ismét leadja a VIASAT3 a Rólunk szól első részét, majd a rákövetkező héten a másodikat is, így a tényleges premier epizódra március 4-ig várnunk kell. A helyére pedig az Észbontók ismétlése kerül.

Azonban nem csak egy sorozat, hanem egy saját gyártás is új időpontban jelentkezik. A Sikítófrász ráadásul már tegnap nem a megszokott időben, este kilenctől, hanem jóval később, 23:00-tól került csak adásba. A kiadott műsortervek alapján pedig ez nem egyszeri változtatás lesz.

Fotó: Viasat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása