A nagy durranásra még várnunk kell - ezeket nézzük az ősz elején az RTL Klubon (frissítve!)

2016. augusztus 18. - Jasinka Ádám

 A Duna TV mellett az RTL Klub az a tévéadó, amelynek kissé kiszámítható volt az ősze, és bár a Nyerő Párossal megleptek, a főműsoridő felépítésével, és a heti sorozatok összetételével most nem tudtak újat mutatni - talán nincs is rá szükségük. Az RTL délutánja továbbra sem lesz izgalmas és vélhetően igazán nézett sem, ellenben a főműsoridő már roppant érdekesnek ígérkezik, bár attól, hogy ötből három, majd pedig később négy széria premier epizódjai is csak este tíz után kerülnek adásba, nem feltétlenül tapsolok örömömben.

rtlklubosz2.jpg

 Ahogyan tavasszal, vagy éppen nyáron, úgy ősszel sem foglalkozik annyira a délutáni sávokkal az RTL, ezzel pedig újabb tévés idényben engedik át a gyeplőt a TV2-nek, akik mondanom sem kell, élnek a lehetőséggel. A Glee negyedik szezonja a napi vetítés miatt viszonylag hamar kifutna, azonban a tévéadónál - gyaníthatóan a gyenge nézettség miatt - úgy döntöttek, hogy a 16. rész után leveszik képernyőről a szériát, a helyét pedig a Döglött akták ismétlése veszi át augusztus 29-től.

 A Nyerő Páros miatt a Fókusz a Híradó elé költözik, emiatt pedig minden délutáni produkció kicsivel előbb kezdődik majd, viszont továbbra is adásban marad az Isten áldjon, Esperanza! és a Story Extra is. A napi hírműsort követi majd az új, celebes vetélkedő, melynek Sebestyén Balázs lesz a házigazdája, szintúgy, mint a szeptember harmadikán, azaz szombat este debütáló Kicsi Óriásoknak is. A hét részes tehetségmutató műsor lesz tehát az RTL Klub első showműsora az őszi szezonban, és nem lesz egyszerű dolga, mivel a Star Academy-vel kell majd megküzdenie.

rtlklubosz1.jpg

 A Nyerő Páros augusztus 29-től nem csak a délutáni, hanem az esti kínálatot is befolyásolja, hiszen miatta mind az Éjjel-Nappal Budapest, mind a Barátok közt későbbre csúszik, így a sorozatsáv nem 21:30-kor, hanem 22:00 után kezdődik csak. Hétfőnként a Dr. Csont ismétlései lesznek egyelőre láthatóak, de nemsokára érkezik majd a széria utolsó előtti, azaz 11. etapja. Keddenként a Castle-ből szintén az utolsó előtti felvonás, a hetedik szezon kerül képernyőre, szerdánként továbbra is Szulejmán, csütörtökön a CSI: Miami helyszínelők, péntekenként pedig a Csúcsformában lesz látható. A késő esti műsorsávokba pedig idén is visszatér, méghozzá szeptember elejétől a XXI. század és a Házon kívül, amelyek új adásait a megszokott időben - előbbiét kedd, utóbbiét szerda esténként - láthatják majd a nézők.

 FRISSÍTVE! Az RTL Klub őszi kínálatának eleje tehát így alakul, de tudjuk, hogy érkezik majd A konyhafőnök immáron a negyedik szezonjával, ami azért nem kis teljesítmény. Visszatér ősszel a Showder Klub, melynek premier részei továbbra is az RTL2 lesznek láthatóak, és csak az ismétlés kerül adásba az RTL Klubon. Vélhetően novembertől folytatódik a Keresem a családom és a Válótársak is, valamint érkezik az X-Faktor és a Gyertek át szombat este! új szezonja is, de hogy ezek mikor is debütálnak, arról egyelőre még nem tudni semmi konkrétumot. A Cobra 11 le nem adott részei és az új szezon, valamint az Odaát 8. etapja a tervek szerint jövő év elején kerül majd képernyőre. Az RTL Klub ősz eleji kínálatának kivonatát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Hétköznap:

12:25: Döglött akták (ism.)
13:20: Éjjel-Nappal Budapest (ism.)
14:35: Nyerő Páros (ism.)
15:50: Isten áldjon, Esperanza!
16:55: Story Extra
17:25: Fókusz
18:00: Híradó
18:55: Nyerő Páros
20:05: Éjjel-Nappal Budapest
21:20: Barátok közt
22:05:

Hétfő: Dr. Csont (ism.)
Kedd: Castle (7. évad)
Szerda: Szulejmán
Csütörtök: CSI: Miami helyszínelők (10. évad)
Péntek: Csúcsformában (1. évad)

23:00: Híradó

Szombat:

13:45: A szállító (dupla rész, ism.)
15:55: film
18:00: Híradó
18:50: Kicsi Óriások
21:30: film

Vasárnap:

14:05: film
16:00: film
18:00: Híradó
18:50: film
21:00: film

Forrás: RTL Klub, marketingkommunikációs osztály

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása