Ők lesznek a Carter ügynök című sorozat magyar hangjai

2016. augusztus 09. - Jasinka Ádám

 A FOX mutatja be idehaza a két évadot megélt Marveles képregény-adaptációt, azt a Cartner ügynököt, mely az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló filmből is megismert Peggy Carter karakterét állítja a középpontba. A címszereplőt a mozikhoz hasonlóan a kisképernyőn is Hayley Atwell formálja meg, és ennek megfelelően a magyar hangja is az a Balsai Móni lett, akivel már a filmekben is hallhattuk. A Carter ügynök egy tizennyolc részes, az 1950-es évek környékén játszódó akciókrimi, amely elég sok rajongót tudhat magáénak.

 A sorozat premierje augusztus 24-én este lesz, Balsai Móni mellett pedig hallhatjuk majd többek között a Jarvist megszólaltató Rajkai Zoltánt, a feleségét szinkronizáló Major Melindát, valamint Csondor Katát, Pál Tamást és Simon Kornélt is. Azt a kérdést pedig csak félig magamnak tenném fel, hogy a Bosszúálló-filmekben Mark Ruffalot, azaz Hulkot szinkronizáló Rajkai Zoltán most, hogy másnak kölcsönzi a hangját, okozhat-e a későbbiekben gondot, akár itt a szériában, akár majd a filmeknél? A magyar hangok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Carter ügynök (Agent Carter)

Hayley Atwell (Peggy) - Balsai Móni
James D'Arcy (Jarvis) - Rajkai Zoltán
Enver Gjokaj (Daniel) - Pál Tamás
Chad Michael Murray (Jack) - Horváth-Töreki Gergely
Dominic Cooper (Howard Stark) - Simon Kornél
Lotte Verbeek (Ana) - Major Melinda
Bridget Reagan (Dottie) - Csondor Kata
Lyndsy Fonseca (Angie) - Sipos Eszter

Magyar szöveg: Boros Karina
Stúdió: Mafilm Audio

TörténetPeggy Carter miután a második világégés alatt Amerika Kapitány oldalán harcolt, a háború után úgy dönt, inkább visszavonul a frontvonalból, és titkárnőként dolgozik tovább a Stratégiai-tudományos egységnél. Az élete azonban váratlan fordulatot vesz, amikor Tony Stark, azaz a Vasember édesapjának, Howard Starknak egyik új találmánya, egy meglehetősen halálos fegyver kikerül a feketepiacra. Carter ügynöknek így újra bele kell vetnie magát az akcióba, a társa pedig Stark papa inasa, a James D'Arcy által játszott Edwin Jarvis lesz.

Forrás: FOX
A kép forrása: popwrapped.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása