Ők lesznek a Kib*zgatóhelyettesek című sorozat magyar hangjai

2016. július 31. - Jasinka Ádám

 Az HBO új, nyári komédiája egy gimnázium két igazgatóhelyettesét állítja a középpontba, akik - miután a régóta a tisztséget betöltő igazgató visszavonul felesége betegsége miatt - úgy gondolják, hogy közülük kerül majd ki az új diri, és persze hogy a másik kárára, saját magukat látják az igazgatói székben. Az iskolát azonban nem ők kapják, hanem érkezik egy külsős, aki miatt az eddig egymással ellenségeskedő páros rögtön közös célt talál, és elhatározzák, hogy kitúrják az új vezetőt.

kibazgatohelyettesekszinkron.jpg

 A leírás alapján nem tűnik nagyon extrának vagy különlegesnek a sorozat, ellenben a két helyettes karaktere, valamint azok ismerősei és rokonai, nem beszélve a tanári karról és persze az új igazgatóról már sokkal érdekesebbé és viccesebbé teszik a Kib*zgatóhelyetteseket. Az első rész alapján nagyon jól levehető, hogy mire számíthatunk majd az abszolút lúzer, a szabályokhoz nagyon ragaszkodó, és emiatt kevésbé kedvelt és talán egyáltalán nem is tisztelt Neal és a mindenkivel kedves, magát megjátszó szélforgó Lee párosától. A magyar hangjaikkal szerintem különösen jól működnek ezek a figurák, és azt nem is tudtam, hogy Mészáros Máté hangja ilyen színes és hogy ilyen jól játszik vele. Az új igazgató szinkronhangjának pedig telitalálat volt Kovács Nóra, ritkán hallani szemét karakterben, de nagyon jól áll neki.

 A Kib*zgatóhelyettesek magyar változatát Dezsőffy Rajz Katalin rendezi, és a Kegyetlen tánc valamint a Lucifer után idén ez már a harmadik szereposztása, amit ámulattal hallgatok. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Kib*zgatóhelyettesek (Vice Principals)

Danny McBride (Neal) - Mészáros Máté
Walton Goggins (Lee) - Kaszás Gergő
Kimberly Hebert Gregory (Dr. Brown) - Kovács Nóra
Georgia King (Amanda) - Andrusko Marcella
Busy Phillips (Gale) - Solecki Janka
Shea Whigham (Ray) - Karácsonyi Zoltán
Maya G. Love (Janelle) - Pekár Adrienn

Magyar szöveg: Laki Mihály
Hangmérnök: Weichinger Kálmán
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Produkciós vezető: Szép Erzsébet
Stúdió: SDI Media Hungary

A kép forrása: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása