Ők lesznek Az éjszaka királynője című sorozat magyar hangjai

2016. július 20. - Jasinka Ádám

 Tegnap érkezett a hír, miszerint augusztus 14-én vasárnap este nyolc órakor a Szulejmánból megismert Meryem Uzerli legújabb sorozatával, Az éjszaka királynőjével kezdi meg adását az Izaura TV. A meglepően szép grafikai világot kapó tévéadón az első napján rögtön három újdonság is képernyőre kerül, melyek közül talán nem vitás, hogy a legnagyobb durranás ez a török széria lesz, amelynek ugyan csak tizenöt epizód alkotja első évadát, de azok bőven kétórás játékidővel rendelkeznek, így minimum kétszer ennyi magyar résszel kell tehát számolnunk.

 A telenovelláknál megszokhattuk, hogy a népszerű színészek egy-egy újabb sorozatukban is a már korábban megismert hangjukkal szólnak, és ez úgy látszik a török szériákra is nagyon igaz. Az éjszaka királynőjének főszereplőjét - ilyen felvezetés után nem is nehéz kitalálni, hogy - a Hürremként őt megszólaltató Bognár Anna fogja szinkronizálni. A sorozatban azonban nem csak Meryem Uzerli az egyedüli Szulejmán-veterán, ugyanis az a Selim Bayraktar is játszik a történetben, aki a vicces helyzetekről gondoskodó Sümbül agaként lett talán nagyon is ismert és szerencsénkre ő is "hozza a hangját", azaz újfent Galbenisz Tomasz orgánumával hallhatjuk majd.

azejszakakiralynojeszinkron.jpg

 Az éjszaka királynője egyik központi alakja Aziz Çelebi, egy 55 éves roppant népszerű török üzletember, aki családjával együtt Isztambulban, egy fényűző villában éli nem kevésbé szegényes életét. A család helyzete azonban koránt sem olyan idilli, mint várnánk. Miután Aziz felesége, és gyermekeik anya elhunyt, a férfi úgy dönt, hogy egész életét csakis a lányának szenteli, akit Kartalhoz, a háromévesen árván maradt és azóta Aziz jobbkezévé felnövő férfihoz ad feleségül. Kartal jelenléte, akire Aziz úgy tekint, mintha a saját fia lenne, Aziz valódi fiát, Mertet zavarja a leginkább, hiszen a fiú szerint Kartal éli azt az életet, és ő tölti be apja mellett azt a helyet, amit neki kellene. Aziz azonban titkon saját fiát hibáztatja feleségének haláláért.

 A sorozat másik történetszálán találjuk Szelint, aki egy kis franciaországi városban kézműves parfümöket készít. Békésen éli kissé magányos életét, amikor is egy nap összetalálkozik Kartallal, és szerelem születik első látásra. Kartalnak azonban vissza kell mennie Törökországba és így mindkettejüknek tovább kell lépnie. Évekkel később Szelin újra összefut egy férfival, aki azonban nem Kartal, hanem a mostohaapja Aziz lesz, aki felesége halála után ekkor érez először valami különlegeset egy nő iránt.

 A széria magyar változatát az idén sok más mellett az American Crime Story és a Preacher szinkronját is jegyző Bartucz Attila rendezi, a főszereplőket pedig Bognár Anna, Borbiczki Ferenc és Zámbori Soma szólaltatják meg magyarul. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Az éjszaka királynője (Gecenin Kraliçesi)

Meryem Uzerli (Szelin) - Bognár Anna
Uğur Polat (Aziz) - Borbiczki Ferenc
Funda Eryiğit (Eszra) - Sípos Eszter
Murat Yıldırım (Kartal) - Zámbori Soma
Deniz Celiloğlu (Emre) - Gáspár András
Seda Akman (Hüma) - Bertalan Ágnes
Selim Bayraktar (Hakan) - Galbenisz Tomasz
Burak Deniz (Mert) - Csőre Gábor
Pervin Ünalp (Fatma) - Fabó Györgyi

Magyar szöveg: Szász Andrea
Hangmérnök: Pongrácz Péter Huba
Gyártásvezető: Derzsi Kovács Éva
Szinkronrendező: Bartucz Attila
Stúdió: Masterfilm Digital

Forrás: TV2, O3 Medya
A kép forrása: O3 Medya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása