Idén újra lesz Virtuózok

2016. január 02. - Jasinka Ádám

 A köztévé 2014-ben tűzte műsorára nem csak Magyarország, de talán a világ első komolyzenei tehetségkutatóját, amelynek szerintem nem várt sikere lett és ezért is volt furcsa, hogy nem jelentették be azonnal a folytatást. A nézők és a műsor kedvelői azonban nem maradtak Virtuózok nélkül tavaly sem, ugyanis több koncertet is adtak a felfedezett tehetséget, amikre mind nagy volt az érdeklődés. Ez azt bizonyítja, hogy nagyon jó márka lett a műsor, illetve hogy van igény ilyesfajta komolyzenei turnéra is.

 A Duna TV-n tavaly a Fölszállott a páva gyermek évada került képernyőre és a Virtuózokhoz hasonlóan szintén meglepően nagy sikerrel futott és nincs kizárva, hogy idén mind a két produkcióból látható lesz a folytatás, ugyanis a komolyzenei tehetségkutató új szezonja már tavasszal adásba kerül. Ez szerintem egy elég meglepő lépés, de jól jelzi azt, hogy a hazai tévéadók már nem csak őszre fókuszálnak és a többi tévés évszakot sem hagyják parlagon. A Virtuózok második évada mellett idén tavasszal lesz a TV2-nek is egy show-ja, mégpedig egy egyelőre cím nélküli gyermek-tehetségkutató.

virtuozoklogo.jpg

A kép forrása: Virtuózok Facebook oldala

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása