Ők lesznek A szállító második évadának főbb magyar hangjai

2015. december 21. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub jövőre mutatja be A szállító-filmek ihlette azonos című akciósorozat új évadát, amelynek főszereplőjét újfent az a Chris Vance alakítja, akit többek között már a Szentek kórházában és A szökésben is láthattunk. A sorozat első évadában a segítőjét, a megbízásokat és az utasításokat a háttérből adó karaktert Osvárt Andrea játszotta, aki az új szezonra viszont már nem tér vissza. Azonban a főhős nem marad csinos asszisztencia nélkül, ugyanis állandó szereplőként érkezik Violante Placido.

aszallitoszinkron.jpg

 Az új évadnak három főbb karaktere lesz; az egyik maga a főszereplő, a másik a csinos segítője, a harmadik pedig az első évadból és a filmekből is megismert Tarconi felügyelő. A visszatérő és vissza nem térő szereplők miatt lesz pár változás a magyar változatban, de a korábban már bemutatkozott figuráknak nem cserélik le a hangját, azaz Chris Vance ugyanúgy Varga Gáborral, Francios Berléand pedig Szersén Gyulával szól majd. Az új női főszereplőt pedig Bertalan Ágnes szinkronizálja. Köszönet a stáblistáért az RTL Klubnak!

A szállító (Transporter: The Series)

Chris Vance - Varga Gábor
Francois Berléand - Szersén Gyula
Violante Placido - Bertalan Ágnes

Magyar szöveg: Jánosi Emese
Hangmérnök: Bán Péter
Vágó: Kozma Judit
Gyártásvezető: Rácz Gabriella
Szinkronrendező: Nikodém Gerda
Stúdió: Mikroszinkron

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása