Ők lesznek a Hűtlen vágyak című sorozat magyar hangjai

2015. október 27. - Jasinka Ádám

 A TV2 november elején egy újdonságot vet majd be a főműsoridőben, ugyanis hozzájuk érkezik az amerikai USA Network drámája, a Hűtlen vágyak (Satisfaction). A sorozatnak vélhetően azonban nem lesz majd egyszerű dolga, hiszen ha bejönnek a számításaink, akkor pont a Keresem a családom debütálása lesz az ellenfele, amit gyaníthatóan meg fog tolni az RTL Klub.

hutlenvagyokszinkron.JPG

 A Hűtlen vágyak főszereplője egy olyan házaspár, akiknek látszólag kiegyensúlyozott és boldog a házassága, ám a felszín alatt még sincs meg a tökéletes idill és mind a két fél máshol keresi azt, amit a társától nem kap meg. A sorozat persze már az ajánló alapján sem csak ennyire egyszerű lesz, meglepően igényes drámának tűnik és ehhez mérten a szinkron is nagyon jónak ígérkezik.

 A főszereplőt Matt Passmore alakítja, aki most nem a Glades-es hangját, Czvetkó Sándort, hanem a McLeod lányais orgánumát, Varga Gábort kapja. A feleségét megformáló Stephanie Szostakot pedig az Új csaj Nemes Takách Kata szinkronizálja. A sorozatban hallhatjuk még többek között Kiss Virágot, Kubik Annát, Horváth-Töreki Gergelyt, Kárpáti Leventét és Czető Rolandot is. A Hűtlen vágyak szinkronrendezője a Downton Abbey és a Mr. Selfridge magyar változatát is jegyző, szintén szinkronizáló Kiss Virág. A szinkron stáblistájáért köszönet a TV2-nek!

Hűtlen vágyak (Satisfaction)

Matt Passmore - Varga Gábor
Stephanie Szostak - Nemes Takách Kata
Brittany S. Hall - Kiss Virág
Blair Redford - Horváth-Töreki Gergely
Michelle Deshon - Pekár Adrienn
Katherine LaNasa - Urbán Andrea
Deanna Russo - Huszárik Kata
Spencer Garrett - Forgács Gábor
Leon Thomas - Czető Roland
Rhoda Griffis - Kubik Anna
Chris Williams - Kárpáti Levente
Tzi Ma - Szokol Péter

Magyar szöveg: Szojka László
Hangmérnök: Igor Lattes
Szinkronrendező: Kiss Virág
Stúdió: Subway

Forrás: TV2
A kép forrása: usanetwork.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása