Új drámasorozat érkezik a TV2-re

2015. október 26. - Jasinka Ádám

 A TV2-n november első hetében ér véget A titkok könyvtára című misztikus, rejtélyes kalandsorozat első évada, amelyet egy olyan újdonság vált majd, amellyel teljesen más vizekre evez a tévéadó. A Hűtlen vágyak ajánlóját már lehet látni a TV2-n és a rövid részletek alapján egészen jó történetnek ígérkezik ez a párkapcsolati dráma.

hutlenvagyak.png

 A Hűtlen vágyak, vagy eredeti címén Satisfaction főszereplőjét a McLeod lányaiból és a Glades - Tengerparti gyilkosságokból is ismert ausztrál színész Matt Passmore játssza, a magyar hangja pedig nem a humoros krimiben hallott Czvetkó Sándor, hanem Varga Gábor lesz, aki McLeodéknál már szinkronizálta a színészt. A Hűtlen vágyak főhőse Neil Truman, egy sikeres üzletember, akinek úgy tűnik, hogy nyugodt és boldog a családi élete. Egy nap azonban rájön, hogy valami hiányzik az életéből és nem csak a pénzről szól minden. A saját szabályai szerint szeretné élni az életét. Lemondja egyik fontos üzleti útját, hogy meglepje feleségét, de rajtakapja őt egy jóval fiatalabb fiúval. Ekkor ráeszmél, hogy házassága nem is olyan kiegyensúlyozott és ha izgalmakat akar, akkor a felszínes és egyszeri dolgokat kell keresnie. A sorozat premierje november 10-én, 21:30-kor lesz a TV2-n.

 A TV2 novemberében ezen felül is lesznek még változások, ugyanis az eddigi helyett dupla részekkel lesz képernyőn a Hawaii Five-0 és a Hazudj ha tudsz! második évados fináléja után november 18-án érkezik a sorozat befejező, harmadik szezonjának első része is. A szerda esténként képernyőn levő Lángoló Chicago új, harmadik évados részeire azonban még várni kell, ugyanis a tervek szerint csak jövőre fog folytatódni magyar nyelven ez a tűzoltós dráma - tudtuk meg a TV2-től.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: TV2
A kép forrása: usanetwork.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása