Magyarul káromkodnak a Válaszcsapás főhősei

2015. szeptember 16. - Jasinka Ádám

 Vallomással tartozom. Az elmúlt évek talán legjobb katonai, akciódrámájából, a Válaszcsapásból még mindig nem láttam egy teljes részt sem, viszont ez nem zavart abban, hogy jól szórakozzam azokon, az utolsó évad reklámjának szánt videókon, melyekben a két főszereplő megpróbál elmondani pár magyar mondatot.

valaszcsapas.jpg

 A három kis videóból azonban nem is a feladatnak szánt mondatok kiejtése volt a legviccesebb - persze megmosolyogtatók - hanem az ezek között elhangzó, "miket is tudok magyarul" szófordulatok. A szokásos frázisok mellett előkerültek a magyar káromkodások is, amiket nem tudom, hogy a kollégáktól lestek-e el, vagy a sorozatban kellett hasznosítaniuk, mindenesetre ezeken én elég jól szórakoztam. Aki nézi a sorozatot, az ne legyen rest elmondani róla a véleményét, lehet hogy meggyőz, ezt a kalandot tényleg nem érdemes kihagyni.

A kép forrása: geektown.co.uk

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása