Brutális szereposztással jön az RTL Klub saját gyártású sorozata

2015. augusztus 16. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub őszi műsorrendje még nem ismert hivatalosan, de a tervezett saját gyártásokról és a készülő produkciókról már lehet tudni ezt-azt, többek között azt, hogy a realityk, showműsorok, magazinok és vetélkedők mellett készítenek egy heti, saját gyártású sorozatot is, mégpedig a holland Divorce magyar változatát. Az Igazából válás három elvált férfiról szól, akik összeköltöznek, a készítők között pedig megtaláljuk az Üvegtigris és a Nejem, nőm, csajom című filmek alkotóit, producereit, Pataki Ágit és Kovács Gábort. A színészekről eddig azonban nem sokat lehetett tudni, csak azt, hogy az egyik szereplőt Stohl András alakítja.

rtlsorozatkulka.jpg

 Az egyik internetes portál, a Revizor interjút készített nemrég Kulka Jánossal, aki elmondta, hogy most forgatja ezt a sorozatot az RTL Klubnak és ő alakítja a Stohl András által játszott figura apósát. A másik két főszereplőt pedig Scherer Péter és Lengyel Tamás formálja meg. A többi színészről továbbra sem tudni semmit, de ezek alapján nem rajtuk fog múlni a siker.

A találatért köszi fajro-nak!

A kép forrása: nyugat.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása