Új részekkel jelentkezik a Két pasi - meg egy kicsi

2015. július 22. - Jasinka Ádám

 A Viasat3 és a Viasat6 műsorán habár elég sok újdonságot találhatnak a nézők, valahogy mindig csak ugyanazok a bejáratott tartalmak hozzák azokat a nézettségi eredményeket, amikkel bekerülnek a heti legnézettebb ötven műsor közé. A Két pasi - meg egy kicsi mellett néha fel-feltűnik a toplistában valamelyik CSI:, illetve ha műsorra tűzik, akkor a Halálos iramban filmek is sok fiatal tévézőt ültetnek a Viasat elé, de sajnos a többi premier nem tud az élmezőny játékába érdemben beleszólni.

ketpasimegegykicsi.jpg

 A tévéadó azonban ezek ellenére is folyamatosan hoz valamilyen újdonságot vagy folytat korábbi sorozatokat, ahogyan teszi ezt majd most augusztussal is, hiszen a sikeres és a közönség által is nagyon kedvelt produkciójuk, a Két pasi - meg egy kicsi új részeivel rukkolnak elő. A Viasat3-on jelenleg este hét órától a tizedik évadot ismétlik, a finálé után viszont érkezni fog országos premierként a 11. etap, amit vélhetően követ majd a befejező, 12. évad is, mivel ahhoz is felvették már a magyar szinkront. A Két pasi - meg egy kicsi a megszokott módon, napi bontásban kerül adásba augusztus 12-től.

A kép forrása: Viasat3

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása