Lady Gaga klipjében szerepelt, majd tűzoltó lett belőle

2015. július 13. - Jasinka Ádám

 A sokáig meghökkentő és botrányos öltözékeiről és extravagáns videóiról elhíresült énekesnő az utóbbi időben nem csak, hogy visszafogott lett, de stílust is váltott és már nem pop-os, hanem egy kicsit elegánsabb, jazzesebb vonalat követ. A mostani klipjei nem is verik ki a biztosítékot, azonban nem nagyon lehet elfelejteni, hogy régen mivel sokkolta az embereket.

ladygagataylorkinney.png

 Az elismert és híres videoklip-rendezők és koreográfusok segítségével elkészített kisfilmek tényleg kisfilmek voltak, önálló történettel és nem ritkán negyedórás hosszúsággal. Ezeket nem is lehet a végtelenségig csinálni, mivel egy idő után unalmassá és erőltetetté is válhatnak, nem beszélve arról, hogy anyagilag sem biztos, hogy megéri. Az énekesnő a 2011-es albumának dalaihoz azonban rendületlenül forgatta a legkülönfélébb videókat, melyek között volt pár, aminek saját maga volt a rendezője is.

 Az egyik ilyen, a Yoü and I, amiben Lady Gaga nem csak önmagát, hanem saját, férfi alteregóját is alakítja. Azonban nem is annyira az énekesnő most a fontos, hanem az egyik szereplője a videónak, aki az a Taylor Kinney, akit az NBC-n futó Chicago Fire című sorozat egyik főszereplőjeként láthatnak a tévézők már 2012 óta.

 A színésznek persze nem a tűzoltós sorozat az első tévés munkája, ugyanis játszott már egy amerikai telenovellában, a Fashion House-ban 2006-ban és szintén az NBC-n, a Trauma című 18 részes szériában 2009 és 2010 között. Az pedig már csak a bulvárhírek kedvelőinek lehet kimondottan érdekes, hogy Lady Gaga és Taylor Kinney idén jegyezték el egymást.

A kép forrása: YouTube

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása