Vadonatúj zombis sorozat érkezik a VIASAT6-ra

2015. május 06. - Jasinka Ádám

 A tévés piacot, de talán a filmeset is két téma határozza meg elég jelentősen az utóbbi időben és fogja is talán az elkövetkező években. Az egyik a képregényekben szereplő szuperhősök, a másik pedig a nagyrészt szintén képregényekben szereplő zombik. A VIASAT-nál mindkét témából merítenek, ugyanis tavaly érkezett az előbbihez kapcsolódó A SHIELD ügynökei, idén májusban pedig az a Z, mint zombi (Z Nation) kerül képernyőre, ami pedig az utóbbihoz tartozik.

zmintzombiviasat.JPG

 A Z, mint zombi történetének középpontjában a világot csaknem teljesen elpusztító vírus egy maroknyi túlélője áll, akiknek az egyetlen, immunis túlélőt kell az utolsó, még működő kutatólaborba elszállítaniuk, ugyanis a férfi vérében olyan antitestek találhatóak, amiknek a segítségével elkészíthető lehet az ellenszer. A férfi azonban köztörvényes bűnöző, ez pedig nem könnyíti meg a túlélők dolgát.

 A tizenhárom részes első évad premierje május huszonkettedikén lesz a VIASAT6-on, aminek így újabb sorozattal bővül a nézőket megborzongató kínálata.

A kép forrása: VIASAT6

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása