The Last Ship - új sorozat

2013. május 08. - Jasinka Ádám

 A TNT a pilot után berendelte az egész évadot a sorozatból, a The Last Ship-ből. A tíz részes Michael Bay készítette dráma sorozat egy posztapokaliptikus világot mutat be, ami William Brinkley azonos című könyve alapján készül. A sorozat egy hajóról és annak legényéségről szól, akik az egyetlen túlélői a világot ért csapásnak.

 Az egyik szereplő, A Grace klinikából ismert Eric Dane. Játszik még Rhona Mitra, Adam Baldwin, Michaela McManus és Tracy Middendorf. A készítők, producerek között szerepel Brad Fuller és Andrew Form (Rémálom az Elm utcában), Hank Steinberg (Nyomtalanul), Steven Kane (A főnök). Steinberg és Kane írták a pilotot, aminek a producere Michael Bay (Transformers).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.05.08. 09:26:35

A trailer egy-két, a látvány és a forgatókönyv oltárán feláldozott hülyeségétől eltekintve (egy Arleigh Burke osztályú rombolóhoz soha az életbe nem kerülne helikopter ilyen közel) igen-igen várós, ezzel a helyszínnel engem megvettek kilóra, a történetet meg vagy elrontják, vagy nem..:D
Ha kibírtam a Last Resortot, ezt is ki fogom..:)

Jasinka Ádám 2013.05.08. 09:45:49

@Flankerr: Igen, kicsit Last Resort-os, mondjuk abból az első rész is sok volt. Jó koncepció, de elrontották.

Amúgy engem csak látvánnyal nem lehet meg venni, Kétségtelen, hogy jól néz ki és televízióban nem sok ilyen van, de egy szög egyszerű történet elriaszthat.
süti beállítások módosítása