Jean Reno váltja A mentalistát

2013. május 08. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub nem csak az idei első negyedévbe tervezett premier sorozatokat, hanem nyárra is tartogat ínyencségeket. A délutáni műsorsávját átalakította és kikerült A gyanú árnyékában. Vélhetőleg a nézettség csökkenése és a jó idő miatt sem éri meg "korán" saját gyártású műsort adni. Ezért egy csatorna premiert és egy országos premiert is adnak ebben a műsorsávban. A telenovella trió tagjai a Kettős játszma, a Riválisok és A bosszú angyala.

Jo.Le.Grand.2013_06.jpg

 A főműsoridőt tekintve szintén lesznek változások, ugyanis a Dr. Csont - Showder Klub páros helyére új szériák jönnek. Kérdés, hogy a több ízben megszakított A főnök ötödik évada folytatódik-e? Kedden viszont a Magyarországon a negyedik évadát záró A mentalista helyére nem a Castle érkezik, hanem a francia nyomozós sorozat, a Jo - A profi. A főszerepben Jean Reno-val.

4utem.2013.Nagy.Sandor.Borsi.Gergo_05.jpg

 Az RTL Klub elkaszálta az Autómánia című műsort, viszont a csatorna kínálata nem marad autós magazinműsor nélkül. 4ütem címmel készít az RTL Klub egy olyan műsort, amely beszámol az autósvilág újdonságairól, új modelljeiről, technikai fejlődéséről. A magazin sportrovatát Czollner Gyula, a műsort Nagy Sándor vezeti, a szakértő, Borsi Gergő.

 Az RTLII-n is lesz két újdonság, ugyanis a hétköznap esténként képernyőn levő Agymenők negyedik évadát is adja a csatorna. A Heti Hetes után nem a Homeland második évada, hanem egy új sorozat, a Sötét zsaruk, eredeti címén Dark Blue kerül képernyőre, a főszerepben Dylan McDermott-tal.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása