The Voice előzetes

2012. május 26. - Jasinka Ádám

 A tegnapi Megasztár fináléja közben csak a szemfülesek vehették észre a pár másodperces, jelentéktelen beharangozót. Az USA-ban az NBC, és Nagy-Britanniában a BBC által sugárzott tehetségkutató jobb és érdekesebb annál, mintsem egy ilyen jellegtelen és semmitmondó promóval reklámozzák. A széria egyik lényegi pontja a válogató és az ott helyet foglaló zsűr székes megfordulása. (Az egészről bővebben akkor, mikor aktuális lesz.)

 Ellenben azok a dologok, amikben más a The Voice mint az X-faktor például a videóban nincsenek benne, azt viszont észre lehet venni, hogy nem kell jelentkezni. Ugyanis ide a gyártó csatorna rántja össze a más félig-meddig énekesi karriert befutott embereket (pl.: kis színházakban szerepel, énekelget, akkor mondjuk van egy klipje, és slussz...). Ilyenek versenyeznek, szóval már tudnak énekelni. Na de mint mondtam, bővebben, mikor aktuális lesz.

 A videót már csak elrettentés céljából is ideteszem, hogy lássátok, hogy a 2011-12-es évek legnépszerűbb tehetségkutató formátuma a The Voice, s hogyan kell úgy beharangozni (sablon szöveggel persze), hogy a kutya se foglalkozzon vele, aki nem ismeri. Én követtem a brit válogatót (remek, így kell műsort gyártani és ez a zsűri) és az ottani promót is ideteszem, csak összehasonlításképp.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása