8 szolgáltatónál is kódolatlanná válnak filmcsatornák

2018. április 11. - Jasinka Ádám

Beköszöntött a tavasz a tévécsatornák körében is. Elindultak a legújabb saját gyártású produkciók, folytatódnak a népszerű műsorok és magyar szinkronnal is bemutatkoznak a várva várt sorozatok. Emellett pedig, hogy minél több nézőhöz érjenek el, kódolatlanul is foghatóvá válnak egyes tévécsatornák.

filmbox_kodolatlan_idoszak_18tavasz.jpgAz ifjú pápa (fotó: Gianni Fiorito)

A tavaszi szezonban ismét megnyitja csatornáit a FilmBox. A hazánkban több moziadóval is jelen levő tévétársaság, az SPI International április 13. és 29. között nyolc szolgáltatónál teszi kódolatlanul is elérhetővé nem csak filmeket, hanem premier sorozatokat is sugárzó csatornáit. Ezen időszak legnagyobb durranása a Jude Law főszereplésével készült Az ifjú pápa című széria lesz, mely az HBO után április 28-tól szombatonként 21 órától a FilmBox Premium műsorán is látható lesz.

A kódolatlan időszakban a UPC Direct, az Invitel és a Tarr Kft. négy, a PR-Telecom és a DIGI három, míg az Antenna Hungária egy csatornát nyit meg, a UPC és a Vidanet előfizetői pedig mind az öt FilmBox mozicsatorna kínálatából választhatnak a kiemelt időszakban. Az előfizetők - szolgáltatójuk kínálatának függvényében - a FilmBox, a FilmBox Family, a FilmBox Plus, a FilmBox Premium és a FilmBox Extra HD népszerű műsorait, többek között a legsikeresebb sorozatokat és filmeket is megtekinthetik 2018. április 13-29. között - áll a közleményben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása