Nagy Ervin kiugrik az ablakon A Tanár első előzetesében

2018. március 14. - Jasinka Ádám

Pár héttel ezelőtt derült ki, hogy A mi kis falunk második évadának befejeztével sem marad hetente jelentkező, hazai készítésű sorozat nélkül az RTL Klub. Elindul ugyanis A Tanár, melynek első epizódja március 31-én, szombaton 20 órától lesz látható.

atanar_elozetes2.jpgFotó: rtl.hu

A sorozat egy iskolai közösség rendhagyó hétköznapjaiba enged majd bepillantást. A részekben pedig olyan közéleti, társadalmi kérdéseket feszegetnek mint például az örökbefogadás, identitáskeresés vagy például a tinédzserek rivalizálása. A főszerepekben Nagy Ervint, Ubrankovics Júliát, Anger Zsoltot, Elek Ferencet, Simon Kornélt és Ötvös Andrást láthatjuk majd.

De nem csak a felnőtt, hanem a fiatal szereplőket megformáló színészek között is találunk majd ismerősöket: szerepet kapott ugyanis Sztarenki Dóra (Terápia), Dékány Barnabás, Barna Zsombor (Barátok közt) és Miller Dávid is.

A Tanár, akárcsak a Válótársak vagy A mi kis falunk, egy külföldön már nagy sikert elérő széria hazai feldolgozása lesz. Az RTL Magyarország új sorozatának alapját a német Der Lehrer adja, a magyar változat írói között pedig megtaláljuk Köbli Norbertet (Válótársak, Örök tél), Kovács M. Andrást (Egynyári kaland, Válótársak) és Csurgó Csabát, akit Kukoricza című könyve mellett a Megdönteni Hajnal Tímeát forgatókönyvírójaként is ismerhetünk.

A Tanár rendezője a Válótársak első évadát is irányító Kovács Dániel Richárd, a főcímzenét pedig ByeAlex és Darida Tamás szerezték.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása