Találkozz személyesen az RTL sorozatának főszereplőivel

2018. március 07. - Jasinka Ádám

Régen nagy hagyománya volt hazánkban is a különféle közönségtalálkozóknak, olyan, sorozatokhoz vagy tévéműsorokhoz kapcsolódó rendezvényeknek, melyeken a rajongók nem csak a sztárokkal, a szereplőkkel, hanem egymással is találkozhattak.

oltaricsajok_kozonsegtalalkozo.jpg

Az elmúlt években egy-két eseményt (gondoljunk a Gasztroangyal Fesztiválra) leszámítva nem rendeztek hasonlót. Most viszont egy nagyszabású délutáni program keretében újjáéled a "műfaj". Március 11-én, vasárnap 15 órától ugyanis közönségtalálkozót tart az Oltári csajok. Az RTL2-n nagy sikerrel futó hazai telenovella pár héten belül befejeződik, a finálé előtt pedig most lesz lehetősége a rajongóknak arra, hogy élőben is találkozzanak a színészekkel a budapesti Árkád Bevásárlóközpontban.

oltaricsajok_kozonsegtalalkozo2.jpg

Ott lesz Hartai Petra (Hajnal), Horváth Sisa Anna (Angéla), Michl Juli (Piros), Ember Márk (Kornél), Jaskó Bálint (Márk), Dér Zsolt (János), Mohácsi Norbert (Lehel) és Dundi kutya is. Az Oltári csajok-ajándékcsomagokért zajló nyereményjátékokkal, dedikálással és fotózással egybekötött közönségtalálkozót ezen a linken találjátok a Facebookon.

Fotók: RTL2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása