Vadonatúj kosztümös sorozat érkezik a Dunára

2018. március 05. - Jasinka Ádám

Az évek során már több kosztümös széria is indult a közmédia mindenkori főadóján. Láthattuk legutóbb A fátyolos hölgyet, a Szerelemben, háborúbant, az Öltések közt az időt és Az Adlon hotelt, jelenleg is vetítik a Velvet Divatház epizódjait és ismétlik többek között a Hölgyek örömét. Nemsokára pedig egy újabb sorozattal bővül a paletta.

sacherszallo_premier.jpg

Március 21-én, szerdán 21 óra 45 perckor tartják a német tévéfilmsorozat, A Sacher Szálló hazai televíziós premierjét. A két részes miniszéria főszereplője Anna Sacher, aki férje halála után az európai rangú Sacher Szálló tulajdonosa lesz. Az épületbe belépve úgy érezheti magát az ember, mintha egy elvarázsolt kastélyba térne be. Zegzugos folyosók, megszámlálhatatlanul sok, titokzatos szoba, egy igazi mesebeli birodalom - egyetlen uralkodónővel.

Az izgalmas és páratlanul fordulatosra írt igaz történetet két tévéfilmben mesélték el az alkotók.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása