Két országos tévépremierrel kezdi márciust az AXN

2018. február 14. - Jasinka Ádám

Március második hetében két izgalmas akciósorozatot hoz el a magyar nézőknek az AXN. Az egyikben a rendőrség egy különleges egységét, a másikban pedig a '80-as évek, mára fogalommá vált figurájának újragondolt, fiatalabb énjét ismerhetjük meg.

axn_premierek_18_marcius.jpg

Március 7-én, szerdán 21 órakor debütál a SWAT - Különleges egység első része az AXN-en. A félelem, rasszizmus, terrorizmus és feketék elleni rendőri túlkapások témája köré épülő sorozatban a főszereplő a gyökereihez való hűség és a hivatása iránti elköteleződés között őrlődik, csapatával igyekszik hidat teremteni egyenruhások és a civilek között. A főszereplőt a Gyilkos elmékkel ismertté váló Shemar Moore alakítja.

A másik újdonság a március 11-én, vasárnap 19 órakor dupla résszel induló MacGyver lesz. Az ikonikus akciósorozat 2016-ban tért vissza teljesen megújulva és fiatal főszereplővel a tévéképernyőre és tavasszal már mi is láthatjuk, hogyan barkácsolja ki magát a lehetetlen és veszélyes helyzetekből MacGyver. A főszereplőt az X-Men filmekből ismert Lucas Till (Plazma) alakítja, mellette pedig feltűnik többek között a CSI: A helyszínelők egykori oszlopos tagja, George Eads is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása