Megtudtuk, ki lesz Stallone magyar hangja a Rólunk szól című sorozatban

2018. január 26. - Jasinka Ádám

Nemrég derült ki, hogy a Sony Max műsorára tűzi az első évad ismétlése után a tavalyi, amerikai tévés szezon egyértelműen legnagyobb durranásának, a nézői- és kritikai sikereket is halmozó Rólunk szól folytatását is.

rolunkszolstallone_szinkron.jpg

A sorozat második etapja február 18-án, vasárnap 19 órakor dupla résszel debütál a Sony Max-on. Az új szezonban pedig egy nagyágyú akcióhős, Sylvester Stallone is vendégszerepel majd. A színész állandó magyar hangja Gáti Oszkár, akit tévésorozatban mostanában igazán ritkán hallhatunk. Ezért megkérdeztük a tévécsatornától, hogy ki fogja szinkronizálni Stallone-ét. A MűsorVízió kérdésére pedig elárulták, hogy Gáti Oszkár lesz a színész magyar hangja a Rólunk szólban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása