Mától új időpontban jelentkeznek a VIASAT6 esti műsorai

2018. január 08. - Jasinka Ádám

Január második hetétől kezdve kissé átalakulnak a hétköznap esték a VIASAT6 műsorán. Idehaza még nem vetített részekkel folytatódik két sorozat, és több produkció is új időpontban jelentkezik január 8-tól.

tv_viasat6_1.png

A zöld íjász című képregényadaptációt eddig hetente egy alkalommal vetítették, mától fogva azonban a hét öt napján figyelemmel követhetik a nézők a milliárdos playboy-ból szuperhőssé vált Oliver Queen kalandjait. A sorozat epizódjai ugyanis január 8-tól hétköznap esténként 21 órai kezdéssel kerülnek képernyőre. Emiatt egy órával később, csak 22.00-tól kerül adásba az X-akták, mely hétfőtől csütörtökig lesz látható.

viasat6_januar_musorvaltozas2.jpgX-akták

Mulder és Scully földönkívüli történetei után minden éjjel más és más produkció lesz látható. Január 8-tól hétfőnként új évaddal folytatódik a Z, mint zombi című horrorsorozat, ami nem az a tipikus, keményvonalas dráma. Sok benne az akció és a humoros elem is. Idehaza a legfrissebb, negyedik etapja kezdődik, mely tizenhárom részből áll és már megrendelték a további folytatását is.

viasat6_januar_musorvaltozas1.jpgKolónia (fotó: @Legendary Television)

Keddenként 23 órától folytatódik a Kolónia című sci-fi dráma második évada, melynek főszereplőit A szökésből és a The Walking Deadból is ismert Sarah Wayne Callies, valamint a Lost - Eltűntekkel ismertté vált Josh Holloway alakítják. A sorozat a nem túl távoli jövőben játszódik, amikor Los Angeles városa katonai megszállás alá kerül.

Az országos premierek mellett a VIASAT6 műsorán is bemutatkozik a Marvel's Inhumans, mely szerda éjjel lesz látható, csütörtökönként 23 órától pedig a Spartacus - Vér és homok epizódjai kerülnek képernyőre. Péntekenként filmeket láthatnak azok, akik 22 órakor a tévéadó kapcsolnak, így például a Pénzvonatot és a Csillagközi inváziót.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása