Hat estén át tartó filmmaratonnal készül az ünnepekre az egyik hazai tévécsatorna

2017. december 21. - Jasinka Ádám

Az ünnepi időszakokban előszeretettel időznek a tévézők egy-egy régi klasszikust nézve. Ezért tér vissza minden évben menetrendszerűen a Reszkessetek, betörők! vagy Sissi, és ezért készül több órányi Bud Spencer és Terence Hill-filmmel szilveszterre az RTL Klub. A karácsonyi időszakban azonban nem csak az "ünnepi" filmek közül válogathatunk.

ahobbit_gyurukura_filmmaraton.jpg

December 24-től kezdve egészen december 27-ig minden nap 20.30-tól Tolkien világhírű teremtményei uralják majd az RTL Magyarország filmcsatornájának műsorát. A Film+ ugyanis egymást követő hat este fogja sugározni a történet szerint időrendben, nem pedig készítési sorrendben A Hobbit- és A Gyűrűk Ura-filmeket. Hasonló átrendezéssel vetítették nemrég a Csillagok háborúja-eposzt is vasárnap esténként.

Film+:
December 24. 20.30: A hobbit - Váratlan utazás
December 25. 20.30: A hobbit - Smaug pusztasága
December 26. 20.30: A hobbit - Az öt sereg csatája
December 27. 20.30: A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége
December 28. 20.30: A Gyűrűk Ura - A két torony
December 29. 20.30: A Gyűrűk Ura - A király visszatér

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása