Stohl András év elején visszatér az RTL Klub képernyőjére

2017. december 19. - Jasinka Ádám

Az elmúlt években volt egy-két olyan átigazolás, ami hetekre lekötötte a sajtó figyelmét. Ilyen volt például Ördög Nóra, vagy nemrég Stohl András váltása is. Az RTL Klub egykoron első számú férfi műsorvezetője, a több színházi darabban is játszó Stohl tavaly év végén igazolt a TV2-höz, ahol a Sztárban sztár zsűripultja mögött láthatta a közönség. Hamarosan azonban újra feltűnik az RTL Klubon.

Fotó: RTL Klub

Január 4-én, a jól megszokott csütörtök esti időpontban indul ugyanis a Válótársak harmadik szezonja, melyet idén nyáron forgattak, Stohl András átigazolása előtt. Az RTL Klub népszerű dramedyjének tehát a jövőre érkező új részeiben is Stohl András, Lengyel Tamás, és a frissen Comet-díjjal jutalmazott Scherer Péter marad a főszereplője. Ezzel előállhat az a furcsa helyzet, hogy Stohl egyszerre lesz látható a TV2-n (vélhetően egy vetélkedő házigazdájaként) és az RTL-en a Válótársak szereplőjeként.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása