Váratlanul visszalépett A Dal 2018 egyik indulója

2017. december 09. - Jasinka Ádám

Pár napja derült ki, hogy A Dal január 20-án kezdődő új évadában kik ülnek majd a zsűriasztal mögött, kik lesznek a műsorvezetők, valamint hogy melyik harminc dal jutott be az élő show-kba, azaz kik közül kerülhet ki az az egy, amely Lisszabonban képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Ma azonban az egyik produkció bejelentette, mégsem indul a műsorban.

adal_2018_visszalepes.jpg

A The Matter nevű zenekar családi okok miatt kénytelen visszalépni. Hivatalosan kiadott közleményükben a következőket írják: "Legnagyobb sajnálatunkra nem tudjuk A Dal 2018-as versennyel járó kötelezettségeket vállalni. Zenekarunk énekesének Mushunak váratlan családi okok miatt Bécsben kell tartózkodnia a következő hónapokban."

Az őket helyettesítő produkciót pedig már ki is választották. A legjobb harmincba bekerült így a Patikadomb nevű formáció és Jó szelet! című daluk.

Fotó: MTVA

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása