Új adásokkal tér vissza a TV2 nyarának kedvelt műsora

2017. december 03. - Jasinka Ádám

Idén rengeteg új formátumot kipróbált a TV2. Indítottak problémamegoldó, kvázi családegyesítő műsort, dokurealityket, egy nagyszabású sportvetélkedőt és különféle kvízműsorokat is. Ezek egyikének folytatása kapta meg nemrég a zöld jelzést.

penztvagyeveket_masodik_evad.jpgA műsor plakátjának részlete.

A Pénzt vagy éveket! a nyár második felében volt látható a TV2 műsorán Kasza Tibor vezetésével. Ebben a vetélkedőben az ismert emberekből álló pároknak nem kvízkérdésekre kellett helyesen válaszolniuk, hanem pusztán csak ki kellett találniuk, hogy az eléjük álló, számukra ismeretlen ember milyen idős is lehet. Ha eltalálták, akkor nem buktak, ha viszont rontottak, akkor körről körre egyre több pénzt vontak le tőlük.

A párok minden esetben 10 millió forinttal kezdik a játékot, és azt az összeget vihetik haza, ami a hét kör teljesítése után megmarad. A műsor jó nézettséget hozott, volt hogy megverte az ellene futó RTL Klubos műsort is, így érthető, hogy a TV2 megrendelte a folytatást. A hírt a műsorvezető, Kasza Tibor jelentette be Instagram oldalán. A találatért köszi a SorozatWiki-nek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása