Jövőre sem maradunk X-Faktor nélkül

2017. november 26. - Jasinka Ádám

Egy évet leszámítva az RTL Klub énekes tehetségkutatója, az X-Faktor 2010 óta meghatározó pontja a tévéadó őszi szombat estéinek. Bár a nézettsége, ahogy az egész magyar tévés piacon szinte minden műsornak, fokozatosan csökken, a válogató adásokra idén is rengeteg néző volt kíváncsi. Talán ez is volt a döntő abban, hogy az RTL Klub éjjel bejelentette, 2018-ban is visszatér az X-Faktor.

xfaktor_gyoztes_2017.jpgAz eredményhirdetés pillanata. (fotó: RTL Klub Sajtóklub)

A műsor hetedik évada november 25-én finálézott, a döntő adást azonban nem Kiss Ramóna, az idei házigazda, hanem Istenes Bence vezette. Így ő jelentette be, hogy az X-Faktor hetedik győztese, a tehetségkutató hazai történetében először, egy páros produkció, Ricco és Claudia lett. Az X-Faktor jövőre érkező, nyolcadik évadára ezen a linken lehet jelentkezni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.11.29. 12:33:59

Komoly mentorokat az X-Faktorba :))))
süti beállítások módosítása