December elején indul a Korhatáros szerelem, a vadonatúj magyar tévésorozat

2017. november 14. - Jasinka Ádám

Tegnap indult a Terápia harmadik és egyben befejező évada, és bár a Válótársakból idén már nem kerül képernyőre új epizód, nem maradunk az év utolsó heteiben sem hazai újdonság nélkül, ugyanis ma kiderült, hogy mikor debütál az egyik legújabb produkció, a Korhatáros szerelem.

korhatarosszerelem_datum.jpgKovács Tamás és Kovács Patrícia a sorozat előzetesében.

A Kovács Patrícia és Kovács Tamás főszereplésével készült romantikus komédia története egy majdnem 40 éves, gyerekeit egyedül nevelő nő és egy nála jóval fiatalabb fiú kapcsolatáról szól, melyet december 2-tól minden szombat este 21:30-tól követhetünk figyelemmel a TV2 műsorán. A sztárszereposztással érkező 13 részes sorozat szereplőiről készült galériát ide kattintva nézhetitek meg.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb premierekről, kövesd a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2017.11.14. 16:02:16

Nem biztos, hogy ez a legjobb időpont. Persze sok múlik a felvezetésen is.

Jasinka Ádám 2017.11.14. 16:32:20

@desmondwallace: Szombaton jól ment A mi kis falunk ismétlése, de az akkorra már egy ismert név volt. Van ráció a szombati vetítésben, és így három saját gyártásuk is lesz arra a napra, ami lássuk be, nem olyan rossz dolog.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2017.11.14. 22:44:22

@Jasinka Ádám: Az viszont nem túl jó előjel, hogy pillanatnyilag szombaton a leggyengébb a TV2. Igaz, addigra vége az X-Faktornak, de jön a Celeb vagyok, ami 21:30-ig verni fogja a TV2-t. Vannak érvek itt is, ott is, de majd december 4-én okosabbak leszünk.
süti beállítások módosítása