Kiderült, kik énekelnek a Sztárban sztár +1 kicsi új évadában

2017. november 12. - Jasinka Ádám

A Sztárban sztár ötödik évadának vasárnap esti fináléjában, november 12-én jelentették be, hogy az újrainduló Sztárban sztár +1 kicsiben kik alkotják majd a híres magyar vagy külföldi előadókká átalakuló versenyzőpárokat.

sztarbansztarmegegykicsi_masodik_evad_versenyzok.jpgAz előző széria nyertesei: Varga Vivien és Pál Dénes. Fotó: SuperTV2

A műsor második évada november 26-án, vasárnap 18:45-kor indul a SuperTV2-n nagy visszatérőkkel és a felnőtt verzió egyik korábbi nyertesével. Újra színpadra áll például Tóth Gabi, Keresztes Ildikó és Veréb Tamás is, de ezúttal nem egyedül, hanem egy fiatal tehetséggel kiegészülve kell átlényegülniük híres énekesekké. A Sztárban sztár +1 kicsi új versenyzőinek teljes névsorát a Továbbra kattintva olvashatjátok.

A Sztárban sztár +1 kicsi második évadának versenyzőpárosai:

Hevesi Tamás és Horváth Csenge
Keresztes Ildikó és Lingura Diána
Kozma Orsi és Ádám Botond
Vastag Tamás és Varga Szabolcs
Nagy Adri és Nagy Bogi
Kocsis Tibor és Zöldi Lara
Nótár Mary és Radics Jani
Rácz Gergő és Malaczkó Anna
Veréb Tamás és Fodor Eliza
Tóth Gabi és Fodor Erik

A második évadban megújul a műsor zsűrije. Csobot Adél és Pély Barna helyére - Ábel Anita és Rákóczi Feri mellé - Tóth Vera és Király Viktor érkezik. A házigazda Till Attila marad.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.11.13. 10:17:36

Remélem Tóth Gabi visszafogottabban fog viselkedni, mint az X-Faktorban.
süti beállítások módosítása