Nemsokára dupla adagot kapunk az egyik napi magyar műsorból

2017. november 06. - Jasinka Ádám

Azzal, hogy nemrég elindult az Oltári csajok, egy újabb név jelent meg a saját gyártású napi sorozatok hazai piacán. Ezen műsorok rajongói és néző számára hamarosan újabb meglepetést okoznak, ugyanis az egyik produkcióból az eddigi egy helyett napi kettő rész kerül majd képernyőre.

jobanrosszbanduplareszek.jpg

Idén novemberben ünnepli indulásának ötödik évfordulóját a SuperTV2, és ennek alkalmából több újdonsággal is várják a nézőiket. Az egyik, hogy az egykoron a főadót erősítő, de tavaly augusztus óta kizárólag már csak a SuperTV2-n látható Jóban Rosszban dupla részekkel kerül adásba november 20-tól és több változásra is készülhetnek a rajongók.

Érkezik két új szereplő, a Telekes Jutkát alakító Bánfalvy Ági, és a testvérét, Ildikót megformáló Nyertes Zsuzsa. Emellett a Kékmacsek új enteriőrt kap és két új forgatási helyszínnel is bővül a díszlet, Alex luxuslakásával, valamint Kardos és Steiner Dóra első közös szerelmi fészkével - áll a tévécsatorna közleményében.

Fotó: SuperTV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása